| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Foto

Special Olympics-holdet i Vanløse Floorball Klub var med til at give publikum en fed oplevelse ved DM i Floorball. Foto: Jørn Erik Simonsen
Special Olympics-holdet i Vanløse Floorball Klub var med til at give publikum en fed oplevelse ved DM i Floorball. Foto: Jørn Erik Simonsen
 

Special Olympics opvisningskamp ved DM i floorball

Opdateret d. 24-04-2018

Lørdag den 21. april spillede Special Olympics-hold fra Vanløse Floorball Klub og Herning Floorball Klub opvisningskamp i pauserne af kvindernes DM-finalekamp. Hallen var fyldt op med engagerede floorball tilskuere, der trommede og klappede af Special Olympics-spillernes indsats på banen.

 

Kampen blev kommenteret af Steen Houmann og Jonas Hviid, der desuden gav publikum i Ringsted Idrætscenter masser af generelle oplysninger om Special Olympics-floorball, og konkret opfordrede til at flere floorballklubber lod sig inspirere til at starte floorball for spillere med udviklingshandicap.

 

For Special Olympics-spillerne var det en forrygende oplevelse at spille i en propfyldt hal med engagerede, floorballkyndige publikummer, og efterfølgende var der ingen af de to hold der specielt gik op i, hvad resultatet af opvisningskampen blev. Det betød mindre i forhold til at have været banen i det set-up, som DM i Floorball er, hvorfor det bagefter var svært ”at få armene ned igen”.

 

Opvisningskampen var et led i et mini-seminar om Special Olympics-floorball, som afholdtes i et samarbejde mellem Floorball Danmark og Parasport Danmark. På mini-seminaret deltog 10 trænere og ledere fra begge idrætsforbund, og gennem gruppearbejder og debat fik deltagerne lavet anbefalinger til, hvad en kommende arbejdsgruppe for Special Olympics-floorball bør være opmærksom på i forhold til at etablere og udvikle floorball-muligheder for spillere med udviklingshandicap.

 

Så forhåbentlig er der nu lavet et godt afsæt til, at Special Olympics-floorball kommer ind en god udvikling fremover i et konstruktivt samarbejde mellem Floorball Danmark og Parasport Danmark.


Seneste Nyheder

DM i rekruttering
Nyt fodboldsamarbejde skal sikre flere tilbud til personer med handicap
Special Olympics-fællestræner blev Årets Energibundt
Læs John Peterssons julehilsen til medlemmer og frivillige i parasporten
Trænertalent hædret for sin indsats i parasvømning
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Følg os på facebook