| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Fra venstre ses: Morten Ridder Johansen (Søllerød GK, Casper Holst Christensen (Mollerup GK), Unified makker Charlotte Poulsen (Søllerød GK), Grethe Schiøler Pedersen (leder), Nikolaj Tjellesen (Helsingør GC), unified makker Lone Møller (Dejbjerg GK) og René Elley (leder). På billedet mangler Tom Petersen (Helsingør GC).Søllerød Golfklub dannede i weekenden rammen om en træningslejr for den golftrup, der i marts 2019 skal deltage i Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi.
I alt 40 spillere deltog i Special Olympics-turneringen ved Danisa Denmark Open 2018. Foto: Kasper Paulsen.For første gang har Parasport Danmark i samarbejde med Badminton Danmark afholdt et Special Olympics-stævne i forbindelse med Denmark Open. Det skete ved VICTOR DENMARK SPECIAL OLYMPICS 2018 presented by DANISA i Odense i oktober.

En guidebog til forældre i badminton beskriver blandt andet, hvordan træningen i en almindelig klub kan tilpasses børn og unge med forskellige udfordringer.

Invitation til Floorball, lørdag d. 24. november 2018 ”Floorball på Heden”.

Alle ka’ være med, man behøver ikke at have spillet floorball før.

Download invitationen her (PDF).

Hvis det her hold ikke fandtes, ville jeg ikke spille fodbold. Så klart er budskabet fra Pernille Hermansen, der spiller på paraholdet i Snekkersten IF. Foto: Anne Tjell, DBU.

I dag har DBU og Parasport Danmark givet håndslag på at forlænge det fælles samarbejde om at skabe plads til fodboldspillere med handicap i klubberne.

DM-vindere i paragolf. Stående fra venstre: Louis Stendahl, Christian Strøm, Mads Hjem Nielsen, René Elley, Troels Højbjerre, Morten Ridder Johansen, Casper Holst-Christensen. Siddende: Torben Amsinck, Søren Larsen og Kim Jacobsen

I weekenden 14.-16. september blev der sat navn på årets danske mestre i paragolf. Der blev spillet om fire officielle DGU-titler på Dragsholm GC’s baner.

21.09.18 Parasport Danmark og Sport24 åbner webshop
03.09.18 Medicinsk Udvalg hædret med IFORM-prisen
22.08.18 Parasportens Dag: Nedtællingen er i gang
15.08.18 89 danske atleter udtaget til Special Olympics World Summer Games

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
17.11.18Hockey Region 1
17.11.18Region Øst stævne 2 17.nov. Ringsted
18.11.182. Regionsstævne, Region Vest
24.11.18Bowling reg. 2
24.11.18Floorball på Heden
24.11.18Bowling Region 3
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Følg os på facebook