| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

De 123 atleter, trænere og ledere mødte hinanden for første gang på tværs af alle idrætter og roller. Foto: Lars Thomsen

Hele den danske delegation til Special Olympics World Games var i weekenden samlet i Vejen for at træne med holdkammeraterne og lære hinanden lidt bedre at kende på tværs af de ti idrætter.

Vejles viceborgmester Dan Arnløv Jørgensen lancerer Parasportens År i Vejle. Foto:Alle skal have mulighed for at opleve idrætten i et indholdsrigt liv. Det handler om glæden ved aktiv sport. Handicappedes muligheder for at folde sig ud bliver omdrejningspunkt i Parasportens År.

Kan jeres idrætsforening få børn og unge med handicap med til idræt? Vær med i kampen om DM-titlen og gevinsten på kr. 25.000,-

Fodbold for spillere med udviklingshandicap i Tune. Foto: Thomas SjørupParasport Danmark og DBU vil med samarbejdsprojektet Fodbold for alle i DBU-klubber gøre det lettere for almene fodboldklubber at starte hold for personer med handicap.
Gitte Paulsen blev omfavnet af glade spillere fra Lindholm Badminton Klub, da hun fik overrakt prisen som Årets Energibundt ved Sport 2018. Foto: Lars Møller.Gitte Paulsen fra Lindholm Badminton Klub, der også er Special Olympics-fællestræner, fik under DR’s store show Sport 2018 overrakt Ørsted og Danmarks Idrætsforbunds pris som Årets Energibundt.
Asbjørn Kruuse sammen med formanden for Sigma Swim Allerød, Louise Krag Andersen. Foto: Sigma Swim Allerød

Årets Træner i DGI Nordsjælland er Sigma Swim Allerøds Asbjørn Kruuse, der til daglig træner klubbens svømmere med handicap og samtidig udgør den ene halvdel af trænerduoen med ansvaret for Parasport Danmarks talenthold for svømmere med udviklingshandicap.

19.12.18 Læs John Peterssons julehilsen til medlemmer og frivillige i parasporten
26.11.18 Go’ energi i ”Floorball på Heden”
20.11.18 Para-projekter med i opløbet om Danskernes Idrætspris
07.11.18 Golftruppen til World Games pudsede formen af

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
02.03.19Bowling reg. 2
02.03.19Region 3 Luft + Elektron + Salon + Masters
02.03.19Region 1 Stævne Luft + Elektron + Master
10.03.19International Paralympic Judo Grand Prix and Training Camp
16.03.19Jyske Mesterskab Luft + Elektron + Salon
24.03.19Regionsmesterskaber, Region Vest
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Følg os på facebook