| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

De danske atletikdrenge (til venstre) får sølv i 4x400 m stafet på sidstedagen af Special Olympics World Games.Igennem de seneste to uger har 86 danske atleter oplevet mellemøstlig kultur, knyttet nye venskaber, vundet personlige sejre og ikke mindst kæmpet for Danmark ved verdens største idrætsbegivenhed for mennesker med udviklingshandicap, der blev afholdt i Abu Dhabi og Dubai.
Special Olympics World Games blev skudt i gang med en festlig åbningsceremoni torsdag aften på Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi. Foto: Karl Nilsson.

Danmark har i øjeblikket 86 danske atleter i konkurrence ved Special Olympics World Games i Abu Dhabi. Her følger et foreløbigt overblik over de danske atleters kampe og konkurrencer.

Danmark går indmarch ved Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi. Foto: Karl Nilsson.Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi dannede torsdag aften rammen om åbningsceremonien for de største Special Olympics World Games nogensinde med 7.500 deltagende atleter fra 195 lande.
Danmarks Unified-håndboldherrer fejrer en sejr i divisioneringsrunden ved Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi. Foto: Chris Palmgren/TV Glad

De 86 danske atleter ved Special Olympics World Games er efter det indledende host town-program og divisionering nu klar til at komme i gang med konkurrencerne. Det er muligt at se levende billeder live fra Abu Dhabi via siden www.espnplayer.com eller app’en ESPN Player – se her hvordan.

Den danske delegation til Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi. Foto: Lars Thomsen.Verdens største sportsbegivenhed for idrætsudøvere med udviklingshandicap er destinationen for den rekordstore delegation fra Danmark.
De 123 atleter, trænere og ledere mødte hinanden for første gang på tværs af alle idrætter og roller. Foto: Lars Thomsen

Hele den danske delegation til Special Olympics World Games var i weekenden samlet i Vejen for at træne med holdkammeraterne og lære hinanden lidt bedre at kende på tværs af de ti idrætter.

24.01.19 Vejle har massivt fokus på parasporten i 2019
17.01.19 DM i rekruttering
15.01.19 Nyt fodboldsamarbejde skal sikre flere tilbud til personer med handicap
07.01.19 Special Olympics-fællestræner blev Årets Energibundt

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
24.03.19Regionsmesterskaber, Region Vest
24.03.19Ridderugen - Beitostölen, Norge
04.04.192019 World Para Swimming World Series
06.04.19Landsmøde og forårsmatch
06.04.19Bowling reg. 2
06.04.19Showdown Forbundsmesterskab 2019
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Superfodbold 2019

Følg os på facebook