| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Hillerød Bueskyttelaug og Harløse Skole har med hjælp fra Parasport Danmarks projekt Superleder – Sammen om sport oprettet et bueskyttehold for specialskolens elever.
Karna Gregersen fra Svømmeklubben Sælungerne i Esbjerg fik Ildsjæleprisen 2018. Nu er det tid til at indstille kandidater til 2019-udgaven af prisen.Vi kender dem alle – de der ildsjæle, der frivilligt og uden egen vinding knokler og yder en ganske særlig indsats for andre.  Nu kan du give et skulderklap ved at nominere vedkommende til Ildsjæleprisen 2019.
De danske atletikdrenge (til venstre) får sølv i 4x400 m stafet på sidstedagen af Special Olympics World Games.Igennem de seneste to uger har 86 danske atleter oplevet mellemøstlig kultur, knyttet nye venskaber, vundet personlige sejre og ikke mindst kæmpet for Danmark ved verdens største idrætsbegivenhed for mennesker med udviklingshandicap, der blev afholdt i Abu Dhabi og Dubai.
Special Olympics World Games blev skudt i gang med en festlig åbningsceremoni torsdag aften på Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi. Foto: Karl Nilsson.

Danmark har i øjeblikket 86 danske atleter i konkurrence ved Special Olympics World Games i Abu Dhabi. Her følger et foreløbigt overblik over de danske atleters kampe og konkurrencer.

Danmark går indmarch ved Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi. Foto: Karl Nilsson.Zayed Sports City Stadium i Abu Dhabi dannede torsdag aften rammen om åbningsceremonien for de største Special Olympics World Games nogensinde med 7.500 deltagende atleter fra 195 lande.
03.04.19 Organisationer går sammen om at udvikle Videnscenter om handicap
01.04.19 Mere idræt på vej til borgere med handicap i Fredericia
13.03.19 Sådan ser du levende billeder fra Special Olympics World Games i Abu Dhabi
08.03.19 86 danske atleter på vej til Special Olympics World Games i Abu Dhabi

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
28.09.19Indv. Region 1
28.09.19Indv. Region 3
28.09.19Åben Paragolfmatch
30.09.192019 IBSA World Showdown Championships
05.10.19Indv. Region 2
08.10.192019 IBSA Goalball European Championships
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Superfodbold 2019

Følg os på facebook