| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Asbjørn Kruuse sammen med formanden for Sigma Swim Allerød, Louise Krag Andersen. Foto: Sigma Swim Allerød

Årets Træner i DGI Nordsjælland er Sigma Swim Allerøds Asbjørn Kruuse, der til daglig træner klubbens svømmere med handicap og samtidig udgør den ene halvdel af trænerduoen med ansvaret for Parasport Danmarks talenthold for svømmere med udviklingshandicap.

11 hold fra klubberne Vi-Ka Thisted, Lavuk/Vanløse Floorball, Haderslev HI, Klub Fri Slagelse og Herning Pirates Floorball Club deltog iHerning Pirates Floorball Club var 24. november værter for floorball-stævnet, der blev afviklet i en fin blanding af højt humør, stor intensitet og fairplay.
Floorballsamarbejdet mellem LAVUK og Vanløse har vundet den regionale afstemning om Danskernes Idrætspris i København og Bornholm. Foto: Privat

Otte danske idrætsprojektet har vundet de regionale afstemninger om Danskernes Idrætspris, der hylder de projekter, initiativer og ideer, der er med til at styrke fællesskabet og glæden ved at bevæge sig eller være aktiv i en forening. 

Fra venstre ses: Morten Ridder Johansen (Søllerød GK, Casper Holst Christensen (Mollerup GK), Unified makker Charlotte Poulsen (Søllerød GK), Grethe Schiøler Pedersen (leder), Nikolaj Tjellesen (Helsingør GC), unified makker Lone Møller (Dejbjerg GK) og René Elley (leder). På billedet mangler Tom Petersen (Helsingør GC).Søllerød Golfklub dannede i weekenden rammen om en træningslejr for den golftrup, der i marts 2019 skal deltage i Special Olympics World Summer Games i Abu Dhabi.
I alt 40 spillere deltog i Special Olympics-turneringen ved Danisa Denmark Open 2018. Foto: Kasper Paulsen.For første gang har Parasport Danmark i samarbejde med Badminton Danmark afholdt et Special Olympics-stævne i forbindelse med Denmark Open. Det skete ved VICTOR DENMARK SPECIAL OLYMPICS 2018 presented by DANISA i Odense i oktober.

En guidebog til forældre i badminton beskriver blandt andet, hvordan træningen i en almindelig klub kan tilpasses børn og unge med forskellige udfordringer.

28.09.18 Invitation til Floorball, lørdag d. 24. november 2018
21.09.18 Parasport Danmark og Sport24 åbner webshop
17.09.18 50 spillere kæmpede om DM-titler i paragolf
13.09.18 Plads til fodboldspillere med handicap

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
15.12.18Region 1
13.01.19Region 3
19.01.19Region 1
19.01.19Hockey Region 1
31.01.19Region 2
02.02.193. Regionsstævne, Region Vest
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Følg os på facebook