| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Kan jeres idrætsforening få børn og unge med handicap med til idræt? Vær med i kampen om DM-titlen og gevinsten på kr. 25.000,-

Fodbold for spillere med udviklingshandicap i Tune. Foto: Thomas SjørupParasport Danmark og DBU vil med samarbejdsprojektet Fodbold for alle i DBU-klubber gøre det lettere for almene fodboldklubber at starte hold for personer med handicap.
Gitte Paulsen blev omfavnet af glade spillere fra Lindholm Badminton Klub, da hun fik overrakt prisen som Årets Energibundt ved Sport 2018. Foto: Lars Møller.Gitte Paulsen fra Lindholm Badminton Klub, der også er Special Olympics-fællestræner, fik under DR’s store show Sport 2018 overrakt Ørsted og Danmarks Idrætsforbunds pris som Årets Energibundt.
Asbjørn Kruuse sammen med formanden for Sigma Swim Allerød, Louise Krag Andersen. Foto: Sigma Swim Allerød

Årets Træner i DGI Nordsjælland er Sigma Swim Allerøds Asbjørn Kruuse, der til daglig træner klubbens svømmere med handicap og samtidig udgør den ene halvdel af trænerduoen med ansvaret for Parasport Danmarks talenthold for svømmere med udviklingshandicap.

11 hold fra klubberne Vi-Ka Thisted, Lavuk/Vanløse Floorball, Haderslev HI, Klub Fri Slagelse og Herning Pirates Floorball Club deltog iHerning Pirates Floorball Club var 24. november værter for floorball-stævnet, der blev afviklet i en fin blanding af højt humør, stor intensitet og fairplay.
Floorballsamarbejdet mellem LAVUK og Vanløse har vundet den regionale afstemning om Danskernes Idrætspris i København og Bornholm. Foto: Privat

Otte danske idrætsprojektet har vundet de regionale afstemninger om Danskernes Idrætspris, der hylder de projekter, initiativer og ideer, der er med til at styrke fællesskabet og glæden ved at bevæge sig eller være aktiv i en forening. 

19.12.18 Læs John Peterssons julehilsen til medlemmer og frivillige i parasporten
07.11.18 Golftruppen til World Games pudsede formen af
05.11.18 Vellykket Special Olympics-turnering ved Danisa Denmark Open
30.10.18 Ny bog rådgiver om badminton for børn med udviklingshandicap

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
19.01.19Region 3 Luft + Elektron + Salon
26.01.19Region 1 Stævne Salon
01.02.19Showdown Landsmøde 2019
02.02.19Showdown DK 3.cup 2018-19
02.02.193. Regionsstævne, Region Vest
02.02.19Bowling reg. 2
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

Følg os på facebook