| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Special Olympics-håndboldholdet i Team Esbjerg er også sponseret af Det Faglige Hus. Foto: Det Faglige HusParasport Danmark og Det Faglige Hus fortsætter samarbejdet om at styrke den organiserede idræt for personer med udviklingshandicap i Danmark. Aftalen er blandt andet med til at optimere den danske deltagelse i Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi.

Organiseringen af Parasport Danmarks idrætter skal være mere tidssvarende og effektiv. En skitse til et nyt 'Regulativ for idrætsudvalg' er derfor til debat på to kommende dialogmøder i Vejle og Brøndby. Tilmeldingsfristen er tirsdag den 22. maj.

Aleter fra Klub Liv og Motion er klar til at modtage Special Olympics-ilden på Helsingør Station.Special Olympics-ilden ankom onsdag den 2. maj til Helsingør fra Holstebro, der var vært for den seneste festival i 2016. Den blev modtaget med flag og klapsalver og fulgt til borgmesterkontoret, hvor den skal brænde frem til åbningsceremonien på den syvende Special Olympics Idrætsfestival den 25. maj.

DIF og DGI har netop åbnet en fælles foreningspulje, som er klar til at modtage ansøgninger. 45 millioner skal uddeles til idrætsforeninger allerede i år.

Special Olympics-holdet i Vanløse Floorball Klub var med til at give publikum en fed oplevelse ved DM i Floorball. Foto: Jørn Erik SimonsenLørdag den 21. april spillede Special Olympics-hold fra Vanløse Floorball Klub og Herning Floorball Klub opvisningskamp i pauserne af kvindernes DM-finale. Hallen var fyldt op med engagerede floorball tilskuere, der trommede og klappede af Special Olympics-spillernes indsats på banen.
17.05.18 Musikalsk boost til idrætsfestivalen
03.05.18 Hvordan skal idrætterne i Parasport Danmark organiseres?
30.04.18 Unified-partnere søges til Special Olympics-landsholdet i fodbold
23.04.18 Karna Gregersen hædret med Parasport Danmarks ildsjælepris

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være
Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør

Kalender

Kalender
23.05.18Indendørs skolefodboldturnering
25.05.18Special Olympics Idrætsfestival 2018
07.06.18World Series
16.06.18Jysk / fynsk venskabsstævne
14.07.182018 INAS European Summer Games
15.09.18DGU / Parasport DM i golf
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

SOIF2018 - Genveje PSDK

Følg os på facebook