| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Der var fyldt godt op i Gigantium, da LykkeCup 2018 blev afviklet.Lørdag den 9. juni var omkring 275 børn og unge med et udviklingshandicap og endnu flere pårørende samlet til LykkeCup i Gigantium i Aalborg.
Lokale gymnaster var med til at skabe en festlig stemning til afslutningen af Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør. Foto: Lars MøllerSøndag blev der sat festligt punktum på tre dages sportsfest i Helsingør. 1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap blev fejret med dans og musik på Kulturhavnen, og alle rejser hjem med medaljer eller præmiebånd i tasken. Frederikshavn overtager værtskabet i 2020.
Peter Larsen fra Frederikshavn FI's håndboldhold var med til at overtage Special Olympics-fanen fra Helsingør. Foto: Lars Møller

Der venter alle deltagere, ledsagere og frivillige en oplevelse for livet, når de kommer til Frederikshavn for at medvirke i Special Olympics Idrætsfestival i 2020. Det lovede Frederikshavn Kommunes borgmester Birgit S. Hansen, da hun søndag eftermiddag fik overdraget værtskabet.

Special Olympics-ilden1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap var samlet på Kulturhavnen i Helsingør til åbningen af Special Olympics Idrætsfestival 2018. Nu rettes fokus mod sportsaktiviteterne, og lørdag og søndag skal der kæmpes om medaljer i 12 idrætter.
Special Olympics-håndboldholdet i Team Esbjerg er også sponseret af Det Faglige Hus. Foto: Det Faglige HusParasport Danmark og Det Faglige Hus fortsætter samarbejdet om at styrke den organiserede idræt for personer med udviklingshandicap i Danmark. Aftalen er blandt andet med til at optimere den danske deltagelse i Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi.
21.06.18 Showdance-tilbud for børn og unge med særlige behov
25.05.18 12 hold kæmpede i øst-udgaven af Skolefodboldturneringen
24.05.18 Stor succes for Special Olympics Skolefodboldturneringen i Silkeborg
23.05.18 Helsingør er klar til Special Olympics

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være
Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør

Kalender

Kalender
14.07.182018 INAS European Summer Games
29.08.182018 INAS Open Americas Swimming Championships
09.09.18Rideklub Strålen
15.09.18DGU / Parasport DM i golf
17.09.18Football Tournament
24.09.18IWAS POWERCHAIR HOCKEY VM
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

SOIF2018 - Genveje PSDK

Følg os på facebook