| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

I 2015 deltog 69 danske atleter ved Special Olympics World Summer Games i Los Angeles. Her ses det danske hold ved åbningsceremonien.Abu Dhabi danner i perioden 14.-21. marts 2019 rammen om en gigantisk sportsfest, når Special Olympics World Summer Games - verdens største breddestævne for idrætsudøvere med udviklingshæmning - afholdes for 16. gang. Legene forventes at få deltagelse af 7.000 deltagere fra 170 lande, og Parasport Danmark sender det største danske hold nogensinde af sted.
Der var fyldt godt op i Gigantium, da LykkeCup 2018 blev afviklet.Lørdag den 9. juni var omkring 275 børn og unge med et udviklingshandicap og endnu flere pårørende samlet til LykkeCup i Gigantium i Aalborg.
Lokale gymnaster var med til at skabe en festlig stemning til afslutningen af Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør. Foto: Lars MøllerSøndag blev der sat festligt punktum på tre dages sportsfest i Helsingør. 1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap blev fejret med dans og musik på Kulturhavnen, og alle rejser hjem med medaljer eller præmiebånd i tasken. Frederikshavn overtager værtskabet i 2020.
Peter Larsen fra Frederikshavn FI's håndboldhold var med til at overtage Special Olympics-fanen fra Helsingør. Foto: Lars Møller

Der venter alle deltagere, ledsagere og frivillige en oplevelse for livet, når de kommer til Frederikshavn for at medvirke i Special Olympics Idrætsfestival i 2020. Det lovede Frederikshavn Kommunes borgmester Birgit S. Hansen, da hun søndag eftermiddag fik overdraget værtskabet.

Special Olympics-ilden1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap var samlet på Kulturhavnen i Helsingør til åbningen af Special Olympics Idrætsfestival 2018. Nu rettes fokus mod sportsaktiviteterne, og lørdag og søndag skal der kæmpes om medaljer i 12 idrætter.
Special Olympics-håndboldholdet i Team Esbjerg er også sponseret af Det Faglige Hus. Foto: Det Faglige HusParasport Danmark og Det Faglige Hus fortsætter samarbejdet om at styrke den organiserede idræt for personer med udviklingshandicap i Danmark. Aftalen er blandt andet med til at optimere den danske deltagelse i Special Olympics World Games 2019 i Abu Dhabi.
21.06.18 Showdance-tilbud for børn og unge med særlige behov
25.05.18 12 hold kæmpede i øst-udgaven af Skolefodboldturneringen
24.05.18 Stor succes for Special Olympics Skolefodboldturneringen i Silkeborg
23.05.18 Helsingør er klar til Special Olympics

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være
Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør

Kalender

Kalender
29.08.182018 INAS Open Americas Swimming Championships
09.09.18Rideklub Strålen
15.09.18DGU / Parasport DM i golf
17.09.18Football Tournament
24.09.18IWAS POWERCHAIR HOCKEY VM
29.09.18Divisionering i vest
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

SOIF2018 - Genveje PSDK

Følg os på facebook