| Print side |

Forside | Introduktion | Politik | Aktiviteter | Idrætter | Stævner | Kalender | Kontakt | Links

Velkommen

Velkommen til Special Olympics Danmarks hjemmeside.

 

Vi har her samlet en række informationer om Special Olympics Danmark - både rent faktuelt om organisationen, men også om de enkelte idrætter, der dyrkes under Special Olympics-konceptet i Danmark.

 

Siden er fortrinsvis en informationsside, idet vi også har en facebook-side, som vi opdaterer med nyheder. Så følg med både her og på facebook.

 

Mangler du informationer er du altid velkommen til at kontakte os.

Nyheder

Invitation til Floorball, lørdag d. 24. november 2018 ”Floorball på Heden”.

Alle ka’ være med, man behøver ikke at have spillet floorball før.

Download invitationen her (PDF).

Hvis det her hold ikke fandtes, ville jeg ikke spille fodbold. Så klart er budskabet fra Pernille Hermansen, der spiller på paraholdet i Snekkersten IF. Foto: Anne Tjell, DBU.

I dag har DBU og Parasport Danmark givet håndslag på at forlænge det fælles samarbejde om at skabe plads til fodboldspillere med handicap i klubberne.

DM-vindere i paragolf. Stående fra venstre: Louis Stendahl, Christian Strøm, Mads Hjem Nielsen, René Elley, Troels Højbjerre, Morten Ridder Johansen, Casper Holst-Christensen. Siddende: Torben Amsinck, Søren Larsen og Kim Jacobsen

I weekenden 14.-16. september blev der sat navn på årets danske mestre i paragolf. Der blev spillet om fire officielle DGU-titler på Dragsholm GC’s baner.

I 2015 deltog 69 danske atleter ved Special Olympics World Summer Games i Los Angeles. Her ses det danske hold ved åbningsceremonien.Abu Dhabi danner i perioden 14.-21. marts 2019 rammen om en gigantisk sportsfest, når Special Olympics World Summer Games - verdens største breddestævne for idrætsudøvere med udviklingshæmning - afholdes for 16. gang. Legene forventes at få deltagelse af 7.000 deltagere fra 170 lande, og Parasport Danmark sender det største danske hold nogensinde af sted.
Der var fyldt godt op i Gigantium, da LykkeCup 2018 blev afviklet.Lørdag den 9. juni var omkring 275 børn og unge med et udviklingshandicap og endnu flere pårørende samlet til LykkeCup i Gigantium i Aalborg.

Om præcis én måned afvikler Parasport Danmark Parasportens Dag i Vejle og på Frederiksberg – og du er inviteret. Del også gerne budskabet!

21.09.18 Parasport Danmark og Sport24 åbner webshop
03.09.18 Medicinsk Udvalg hædret med IFORM-prisen
21.06.18 Showdance-tilbud for børn og unge med særlige behov
27.05.18 Special Olympics-atleter hyldet i Helsingør

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Hvor Svært Kan Det være!

Hvor Svært Kan det Være


Hvor svært kan det være!

Teaser for SOIF 2018 i Helsingør


Kalender

Kalender
19.10.182018 INAS World Half Marathon Championships
27.10.18Hockey Region 1
28.10.18Region Øst stævne 1 28.okt. Sydkysten.
03.11.18Bowling reg. 2
03.11.18Region 1
03.11.18S.O. stævne
Se kalenderen
 

Special Olympics Topsponsor

Det Faglige Hus

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Genveje

SOIF2018 - Genveje PSDK

Følg os på facebook